Al doilea body-kit

April 30th, 2008 by MBprojekt.ro

Acum exteriorul este cunoscut sub a 3-a infatisare.

In varianta actuala (observati ca nu-i spunem finala) MBprojekt are ca baza un alt arlequin, un albastru deschis dar cu o gama mai variata a culorilor componente. In penumbra si intuneric masina este de un mov inchis, iar in lumina culorile complementare ajung de la rosu deschis, auriu si galben, pana la un verde deschis pe specular (zona de reflexie).

Body-kit-ul este executat la OnoServ and Tuning - Gabriel Onofrei, in Brasov. In componenta lui intra front si rear-bumper-ele si pragurile laterale.

Ca si completare, nu s-a vrut o vopsire integrala a masinii, pentru a evita un aspect masiv ci am alea varianta de a lasa albastrul de care vorbeam mai sus pe partea superioara, lasand add-on-urile (barile si pragurile) vopsite in negru.

Varianta asta este de preferat si din cauza faptului ca se intampla destul de des sa pupam front-bumper-ul de cate o bordura sau cate un bolovan (deh, traim in Romania) si atunci este mai convenabil sa schimbam doar bara si s-o vopsoim in negru, decat sa reluam vopsirea integrala a masinii (vopsirea cu arlequin este foarte pretentioasa, pentru a pastra directia reflexiilor vopsirea trebuie facuta in acceasi directie si din aceeasi mostra de vopsea, deci trebuie vopsita masina integral de fiecare data).

Per ansamblu, s-a reusit cu body-kit-ul si vopseaua de care spuneam, un exterior care sa combine si shine-ul dar si o buna parte de sportivitate.

Pe viitor… inca nu stim, deci… asteptam propuneri!

MBprojekt acum arata asa:

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.